Naujienos

Netradicinės profesinio praktinio mokymo pamokos

2022 03 03

Vasario 21-25 dienomis padavėjo ir barmeno B21-3, virėjo V20-3 grupių mokiniai buvo išvykę į profesinio mokymo centrą „Žirmūnai“ Vilniuje. Profesinio praktinio mokymo pamokos vyko įstaigos Viešbučių ir restoranų sektoriaus praktinio mokymo centre. Virėjai mokėsi gaminti ir patiekti sriubas, karštuosius patiekalus ir padažus pagal modulį „Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas“. Padavėjai ir barmenai mokėsi dirbti su kasos aparatais, gaminti kavą pagal modulį „Baro darbo organizavimas“. Mokymus vedė Lietuvoje įkurto mokymų centro tinklo „Lavazza Training Center“ vadovas, vyr. kavos treneris Darius Kodis. Mokiniai džiaugėsi, kad turėjo galimybę įgyti naujų žinių ir naujos patirties.

Audronė Alminienė, profesijos mokytoja