Naujienos

Virėjo ir maisto pramonės darbuotojo specialybių mokinių stažuotė Italijoje

2022 10 19

Kėdainių profesinio rengimo centro maisto pramonės darbuotojo specialybės M21-3 grupės ir virėjo specialybės V20-7, V21-7 grupių mokiniai šiuo metu pagal programos ,,Erasmus+“ projektą atlieka dviejų savaičių praktiką ,,New Service” organizacijos ,,ViVA Yachclub Lounge Bar” restorane (Italija). Pirmą stažuotės dieną mokiniai susipažino su praktikos darbo vieta, gyvenamąja Rodi Garganico vietove, bendravo su jau ten praktiką atliekančiais mokiniais iš kitų Lietuvos miestų (Utenos, Vilniaus, Rokiškio, Radviliškio, Ukmergės), domėjosi jų stažuotės patirtimi. Praktikos metu mokiniai mokysis gaminti itališkus patiekalus ir desertus, dalyvaus organizuojamose ekskursijose, grožėsis nuostabia šio regiono gamta, turiningai leis laisvalaikį su bendraamžiais. Tikimės, kad stažuotės metu mokiniai pagilins profesines žinias, įgis naujos praktinės patirties bei patobulins savo asmenines savybes- atsakingumą, darbštumą, punktualumą, komandinio bendradarbiavimo įgūdžius bei užmegs draugiškus santykius su kitais Lietuvos profesinių įstaigų mokiniais.

Olga Lukšienė, psichologė